mollinslykke.blogg.se

Nybörjarblogg om det som står mig nära, måleri, inredning, hantverk eller snarare diy i olika former! Hoppas att jag kan inspirera någon i den ädla konsten att tro att själv är bäste dräng :)))

Och det var en gång ett berg

Publicerad 2014-12-20 21:32:37 i DIY, Sommarhus,

Som gömde sig under lager av mossa, rötter, myror och rabatter....

Och det bästa är: det är gratis !!!!

Det ligger några dagars svett, ryggvärk och svärande ( samt kaffesörplande och tjatande) bakom förvandlingen men snart är jag nöjd .... Skulle vilja bygga ut trädäcket till kanten av berget...

Det blir en helt annan känsla att sitta och se solen reflekteras i stenen än som tidigare misstänka att det framför en i gräset finns en orm ...ihhh... Västkustkänsla är bättre än mossiga, fuktiga rabatter.




 I bakgrunden syns ett gammalt växthus och ännu längre bort en snickarbod / redskapsskjul. Sjön är på andra sidan huset, går man rakt fram här hamnar man i skogen bland tomtar och troll ... I alla fall nästan. I somras upptäckte vi att det bor en padda under vedboden . Han dök upp lite då och då och sade goddag. Växthuset verkar hopplöst.. Dels är det inte särskilt smickrande i sin halvspruckna plast och dels är det fullt i myrbon... Yack! 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela